Alfredo Palmero constitueix ja  la tercera generació d’una nissaga d’ artistes que es va iniciar amb el seu avi  el Maestro Palmero (1901-1991), amb qui va compartir nom i una gran afició por la pintura. De l’avi va aprendre la base acadèmica i la composició realista per  desenvolupar un estil propi.

La seva formació como artista està marcada per la figura de pintors com Picasso, Klee o Velázquez mes que d’ estils o corrents.
Des de 1991 Alfredo realitza exposicions individuals a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Brussel·les, Londres, Lisboa,  Montecarlo, Califòrnia, Nou Mèxic, Panamà, Hong Kong, Kuwait i Qatar convertint-se  així en un pintor internacional.
Família amb més de 100 anys d’ història en el món de la pintura, Alfredo Palmero te  al darrere dos Museus privats a Espanya, un situat  al cor  de La Manxa, a Almodóvar del Campo (Ciudad Real) que conta amb  una col·lecció particular de més de 400 obres- i la seu del Museu Palmero a  Barcelona situat en una masia del segle XV declarada monument  històric, situada en ple casc urbà de la ciutat comtal.
Les obres de Palmero es poden  trobar en importants col·leccions privades.
Partint del dibuix acadèmic, unint tradició i modernitat, en les obres d’ Alfredo Palmero s’aprecia una gran maduresa artística fruit de l’ incessant treball i la investigació, on  destaca el tractament  de la llum i del color.
Classicisme i  contemporaneïtat signen una obra bipolar que l’ autor maneja amb naturalitat i on sobresurt  la seva personal visió de la pintura.